Svētdien, 25. februārī plkst. 15.00 teātra namā “Jūras vārti” atgriezīsies bērnu iemīļotais lācēns Ričijs Rū, šoreiz muzikālā stāstā atklājot savus piedzīvojumus ceļojumā uz Āfriku gaisa balonā.

Koncertuzvedumā piedalīsies Lauris Reiniks, Rūta Reinika - Preisa, Beāte Svarinska, Edgars Šteins, Anita Levša, Sofija Timma, Artūrs Fatjkins, Luīze Annija Zalcmane, Ričards Preiss un citi lācēna draugi.

“Gaisa balons cēlās arvien augstāk un augstāk. Lācēnu pārņēma priecīgs satraukums. Šis bija viņa pirmais ceļojums. Ričijs pievēra acis un dziļi ieelpoja. Gaiss smaržoja pēc piedzīvojumiem! Viņu jau gaida mērkaķītis Kikī, garā žirafe, zilonēns Bombero, lauva, rozā flamingo, mazais pingvīns un kāda ļoti īpaša satikšanās,” tā par aizraujošā ceļojuma sākuma var lasīt nesen iznākušajā grāmatā “Ričijs Rū rīko koncertu 2”. 

Jaunajā uzvedumā būs iespējams iepazīt lācēna Ričija Rū jaunos draugus un kopā doties krāšņā muzikālajā piedzīvojumā. Skanēs dziesmas no jaunās grāmatas un dziesmu albuma, bet tāpat kopā tiks dziedāti bērniem jau labi zināmie hiti “Ričijs Rū ar gaisa balonu” un “Ričijs Rū ar ģitāru”.

Biļetes iegādājamas tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: