Šonedēļ daļa Ventspils novada pašvaldības darbinieku, kas iepriekš strādāja nomātās telpās Ostas ielā 23, pārvācas uz pašvaldībai piederošo ēku Kuldīgas ielā 3.

Jaunajās telpās šonedēļ ievācas Nodokļu nodaļas un daļa Finanšu nodaļas darbinieku, kā arī sporta skolas speciālisti. Līdzko Kuldīgas ielas telpās, kur iepriekš mita Ventspils Mūzikas vidusskola, tiks ieklāts linolejs un iegādātas mēbeles, darba vietu mainīs arī Informācijas tehnoloģiju nodaļas, Iepirkumu nodaļas, Attīstības nodaļas, Komunālās nodaļas un Izglītības pārvaldes darbinieki.

Plānots, ka pārvākšanās notiks līdz Jāņiem. Savukārt pašvaldības Sociālajam dienestam īrētās telpas Ūdens ielā jāatbrīvo līdz 15. jūlijam. Jau rakstīts, ka ēku Kuldīgas ielā pašvaldība iegādājās par 320 tūkstošiem eiro, ņemot Valsts kasē aizdevumu uz 20 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Cibiņš 07.06.2019, 15:27:43

    Kaut kā nāk atmiņā tādi laiki, kad visa Ventspils rajona (tagadējā Ventspils novada robežās) izpildkomitejas administrācija, izņemot laikam kultūras nodaļu un tautas kontroli, kuri sēdēja Tirgus ielā 7 otrā stāvā, varēja ietilpt Skolas ielas 4 mājas otrā stāvā. Bet tas laikam bija dikti dikti sen un nav taisnība.

  • 0
    Prof.Preobraženskis III 07.06.2019, 18:37:33

    Vai nu rajons,par novadu pārdēvēts,lielāks būtu tapis?
    Vai arī,dzīvē ienākot modernām technoloģijām informācijas apstrādē un saglabāšanā,būtu nepieciešama vesela armija speciālistu?
    Nē,atbilde viena-žurkas vairojas strauji.Kantoru žurkas!

  • 0
    Nif nifs 09.06.2019, 20:12:45

    Kad izveidoja novadus, apvienojot mazās pagastu pašvaldības, neviens klerks mazāk jau netapa. Visi tie paši palika, plus vēl novadā papildus priekšnieks ar 3 vietniekiem, juristiem un sazin vēl ko. Vietējos tikai pārdēvēja.

  • -2
    Latvija pāri visām! 10.06.2019, 14:14:47

    Liekēži uzlabo sev dzīves kvalitāti. Tāpēc jau aug zemes nodoklis par ko šie parazīti jāuztur.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: