8. oktobrī ar akustisko koncertu "Sajūtu mistērija" Ugāles tautas namā "Gaisma" un 14. oktobrī ar koncertu kultūras namā Piltenē uzstāsies dziedātāja Jenny May. Pasākums Piltenē sāksies plkst. 19, Ugālē – plkst. 16.

Māksliniece Latvijā koncertē jau vairāk nekā 10 gadu. Viņas kontā ir daudzi hiti, kuri iekļuvuši dažādu radio staciju klausītāko dziesmu topos, iegūti vairāki muzikālie apbalvojumi.

Lai gan līdz šim pierasts, ka Jenny May uz skatuves ir kā spridzeklis, īpaši šim rudenim dziedātāja sagatavojusi koncertprogrammu no mierīgas līdz ekspresīvai sajūtu gammai. No tautas dziesmas līdz pat rokmūzikai, izpildot Latvijas "zelta dziesmas, kā arī labākās kompozīcijas no sava repertuāra.

Kā dziedātāja pati saka: "Ja agrāk man sajūtu krāsas bija baltas vai melnas, tad tagad gribu izbaudīt arī starptoņus. Nav tikai mierīgi vai jestri, ir arī viegli, pieklusināti, dedzīgi un dziļi. Gribu likt just. Dzīve ir sajūtām bagāta, tāpēc ļausimies kopējai sajūtu baudīšanai. Svarīgi, lai cilvēki var dziedāt līdzi un gremdēties "Sajūtu mistērijā" kopā ar mani."

Koncertos Piltenē un Ugālē dzirdēsim "Nāk nakts", "Es gribu vēl mīlēt", "Dzīres", "Dzimtā valoda", "Kūko, kūko dzeguzīte", "Uz krustcelēm mazs bērniņš", "Cielaviņa”, “Lūgums” un daudzas citas zināmas latviešu un ārzemju kompozīcijas akustiskā skanējumā: klavieru pavadījumā, perkusiju un akustiskās ģitāras izpildījumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: