Ventspils novada pašvaldība, izsludinot projektu konkursu "Mēs savā novadā 2016" novada vai pagasta tēla veidošanai, veicinot tūrisma attīstību, vides objektu pieejamību un kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu, saņēma 27 pieteikumus.

Teritorijas un ekonomikas attīstības komitejas locekļi, izvērtējot tos, pieņēma lēmumu atbalstīt 9, dažādām aktivitātēm piešķirot 4449 eiro.

Saulvedis Vārpiņš ar domubiedriem saņems 500 eiro Jūrkalnes kalendāra "Incredible Jurkalne" izveidei, tas būs būtisks Jūrkalnes zīmols. Gitai Fridrihsonei piešķirs 500 eiro bērnu rotaļu laukuma izveidošanai Ugālē, savukārt Ilze Meiere tikpat lielu summu izmantos, lai augustā Popē rīkotu pasākumu "Dziesminieku vārti Kurzemē".

Ina Dukure ar komandu par 499 eiro Puzē ierīkos zaļo klasi, savukārt Liena Rancāne par viņai uzticētajiem 500 eiro Vārvē izveidos sajūtu taku. Kristīnei Skrullei piešķirti 500 eiro, lai Jūrkalnē saglabātu kultūrvēsturisko mantojumu un sekmētu tūrisma attīstību, bet Vizma Ģērmane uzraudzīs, lai Ancē 500 eiro izmantotu tūristu laipas ierīkošanai Rindas upes krastā, bet Maira Čakstiņa – lai Ancē par 500 eiro taptu deju kolektīva karogs. Evita Lujāne Puzē būs atbildīga, lai 500 eiro liktu lietā peldvietas iekārtošanai pagastā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: