30. oktobrī plkst. 18 Tārgales pamatskolā notiks pirmais talantu konkurss "Ko tu proti?" Ventspils novada jauniešiem vecuma no 13 līdz 25 gadiem. Viņiem šajā pasākumā būs jāparāda kāds no saviem īpašajiem talantiem.

Piemēram, izcilas žonglēšanas vai atmiņas spējas, ļoti ātras rēķināšanas prasmes, kāršu triki. 1. vietas ieguvējs saņems 150 eiro, 2. vietas – 100 eiro, trešās – 50 eiro, būs arī citas vērtīgas balvas. Pasākumu organizē Ventspils novada jaunatnes lietu speciālists Kaspars Heisters un Olimpiskā centra "Ventspils” Sporta un mārketinga daļas vadītāja Daiga Dūma.

 

Talantu konkurss, pēc Kaspara Heistera teiktā, tiek rīkots, lai, pirmkārt, aktivizētu novada jauniešus un dotu viņiem iespēju parādīt savas īpašās spējas vai arī teicami izkoptās prasmes: "Katrs mēs varam būt unikāls ar kādu talantu, tikai dažkārt mēs paši to nemaz neapzināmies vai arī baidāmies šo talantu realizēt un parādīt citiem. Šādi pasākumi uzlabo arī jaunieša uzstāšanās un prezentēšanas prasmes, kas pēc tam var noderēt dažādās dzīves un darba situācijās. Galvenais ir nenobīties un piedalīties, jo arī loterijā nevar laimēt, ja vispirms neesi nopircis biļeti."

 

Pieteikšanās konkursam ir pagarināta līdz 25. oktobrim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: