No 25. līdz 28. novembrim Londonas olimpisko spēļu dalībnieks, desmitkārtējais Latvijas čempions soļošanā Arnis Rumbenieks piedalīsies informatīvajos semināros Ances, Jūrkalnes, Popes, Puzes, Tārgales un Užavas pamatskolā un Ugāles vidusskolā.

Pazīstamais vieglatlēts stāstīs skolēniem par veselīgā uztura nozīmi un atklās savu pieredzi pareiza uztura lietošanā.

Semināra organizators, Ventspils novada pašvaldības Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālists Kaspars Heisters, tikšanos ar Arni Rumbenieku rīko, lai pievērstu bērnu un jauniešu uzmanību veselībai: "Nepareizs uzturs, mazkustīgs un neveselīgs dzīvesveids ir izteiktākās mūsdienu jaunatnes problēmas. Labā ziņa ir tā, ka mēs varam mainīt ēšanas paradumus un varam vairāk laika veltīt dažādām fiziskām aktivitātēm. Arnis skolēniem pastāstīs, kā to izdarīt pareizāk un pakāpeniski, nekaitējot veselībai."

Informatīvajos semināros Latvijas čempions runās arī par to, kā saturīgi pavadīt brīvo laiku, izvirzīt un sasniegt mērķus, pievēršot uzmanību arī komandas darbam, jo kopā ar klases biedriem vai draugiem ir daudz aizraujošāk un interesantāk apgūt jaunas lietas un kopīgi priecāties par rezultātu.

Ventspils novada izglītības iestādēs Arnis Rumbenieks rādīs arī fotoprezentācijas materiālus. Aktīvākie semināri dalībnieki saņems nelielas pārsteiguma balvas.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: