Sporta namā „Centrs” notika Latvijas čempionāts teikvondo, kuru organizēja Latvijas Teikvondo Federācijas sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību un Olimpisko centru „Ventspils”.

Apskati foto!

Dalībnieki sacentās sparinga cīņas olimpiskā disciplīnā  „Kerugi”, sparinga cīņas neolimpiskā disciplīnā  “Matsogi”, disciplīnās „Pumse” un „Tul”, kā arī sitienos uz ātrumu  un tests uz sitiena spēku.

Latvijas čempioni tiks noskaidroti  – bērnu (2003.– 2008.g.dz.), kadetu (2000.–2002.g.dz.), junioru (1997.–1999.g.dz.), un pieaugušo (1996.g.dz. un vecāki) vecuma grupās.

Kopumā sacensībās piedalījās 151 sportists no Daugavpils, Liepājas, Rēzeknes, Rīgas un Ventspils. Tika pārstāvēti sportisti no 12 sporta klubiem.

Sparringa disciplīnās ventspilnieki ieguva 4 zelta, 7 sudraba un 6 bronzas godalgas, un kopvērtējumā Ventspils teikvondo klubs „Favorīts” ieguva 3. vietu. Par Latvijas čempioniem kļuva Anastasija Lavrenjuk, Nikita Pivinskis, Daniels Likovs, Ēriks Larionovs. Godaglotas vietas ieguva Daniils Harlamovs, Mihails Prosenko, Anna Mironova, Marta Felika, Rodions Matveičuks, Iļja Kuzņecovs, Violeta Serbak, Alina Prjaniškova, Majkls Gasanovs, Daniils Galkins, Bogdans Zagaruļko, Marija Muzika un Jeļena Ožinska.

Ventspils sportisti piedalījās tehniskajā disciplīnās, kur medaļas izcīnīja Maksims Rukins, Anna Mironova, Daniels Likovs, Aleksnadrs Haņins, Ēriks Larionovs, Marija Muzika un Jeļena Ožinska.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: