21. maijā plkst. 11.00 Ugāles tautas namā "Gaisma" sāksies Kurzemes reģiona pašvaldību kultūras nozares speciālistu sanāksme, kurā aicināti piedalīties arī Tūrisma informācijas centru darbinieki.

Kurzemes plānošanas reģiona kultūras speciāliste Dace Reinkopa sanāksmes darba kārtībā piedāvā šādas tēmas: kultūras aktivitātes Ventspils novadā 2014. gadā, informācija par Kurzemes Dzejas un mākslas dienām Tukumā šāgada septembrī, kultūras un tūrisma nozaru speciālistu sadarbības modeļi kultūrtūrisma produktu veidošanā – veiksmīgie piemēri Kurzemē un Latvijā, kultūrkartes aktualitātes, tāpat tiks uzklausīta arī Nacionālā kultūras centra speciālistu sagatavotā aktuālā informācija.

 

Šāda tikšanās, pēc Ventspils Kultūras nodaļas vadītājas Zanes Pamšes teiktā, nepieciešama tādēļ, ka pēdējā laikā vērojams kultūrtūrisma uzplaukums, tādēļ vēlama kultūras nozares un speciālistu sadarbība, lai piedāvātu viesiem daudzveidīgas atpūtas un izklaides iespējas, iesakot tūristiem ne tikai labas naktsmājas un ēdināšanas uzņēmumus, bet interesantus kultūrvēsturiskus apskates objektus un saturīgus kultūras pasākumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: