Sestdien, 1. februārī, Piltenē, centrā, atklās sporta laukumu, ko ziemā izmanto kā slidotavu un hokeja laukumu.

Pasākums sāksies plkst. 13, bet plkst. 14 paredzēta OC "Ventspils" atklātā čempionāta spēle, kurā tiksies Ventspils novada Hokeja klubs un "Rodeo".

 

Līdzekļus laukuma iekārtošanai sporta klubs "TORNADO LV" ieguva, piedaloties biedrības "Seši krasti" izsludinātajā projektu konkursā. Pateicoties arī pašvaldības finansējumam, Piltenes centrā iekārtots laukums, ko sportiskām aktivitātēm varēs izmantot ne tikai ziemā, bet arī vasarā. Pie hokeja laukumu aizsargtīkla Ventspils novada Hokeja klubs tika, iesaistoties "Aldara" izsludinātajā projektu konkursā, kas bija paredzēts hokeja laukumu labiekārtošanai.

 

Viens no projekta iniciatoriem Normunds Abakuks saka: "Vietā, kur tagad uzlikti hokeja laukuma borti, pirms divdesmit gadiem hokeju spēlēja mūsu vecāki. Pirms diviem gadiem, vēloties turpināt viņu tradīcijas, izveidojām Ventspils novada Hokeja klubu, kurā ir spēlētāji ne tikai no Piltenes, bet arī Popes, Ances, Puzes u.c. pagastiem. Sestdien atklātajā čempionātā tiksimies ar "Rodeo" spēlētājiem, ar kuriem mums pirms nedēļas bija treniņspēle."

 

Normunds ir gandarīts, ka sporta laukumu aktīvi izmanto kā skolēni, tā arī pieaugušie, tostarp meitenes, kurām patīk slidot: "Laukums ir daudzfunkcionāls – var gan spēlēt hokeju, gan slidot, bet vasarā, iespējams, pārveidosim laukumu tā, lai tas der florbolam un basketbolam. Pateicoties sportiskajām aktivitātēm, laukums atkal ir apgaismots, līdzās tam šogad paredzēts izvietot sešus āra trenažierus.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: