Otrdien, 13. martā, plkst. 19.00 Kultūras centra mazajā zālē notiks Ventspils Mūzikas vidusskolas organizētais Džeza foajē pasākums un šoreiz tajā uzstāsies dziedātāja, pianiste un komponiste Žanna Blagoveščenska, kā arī pavadošais sastāvs: basģitārists Maksims Batirevs un sitaminstrumentālists Kaspars Grigalis.

Žanna Blagoveščenska mācījusies Daugavpils Mūzikas vidusskolas klavierspēles nodaļā un kā pianiste guvusi panākumus dažādos starptautiskos konkursos un festivālos, savukārt kā soliste piedalījusies arī starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2006", iegūstot tajā 7. vietu.

Lai arī Žanna spēj atklāties dažādos mūzikas stilos, tomēr visvairāk viņu aizrauj jazz, soul un r'n'b. Vislielākais viņas panākumu trumpis ir patīkamais, spēcīgais un neparastais balss tembrs ar ievērojamām vokāla īpašībām, savienojumā ar personības šarmu. Neapšaubāmi Žannai piemīt oriģinalitāte gan skanējumā - skarbi un glāstoši, maigi, bet smeldzīgi, gan spējā aizraut līdzi klausītāju mūzikā. Jums noteikti patiks!

Ieeja koncertā bez maksas.

Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: