Vēl divas pārbaudes spēles treniņnometnē Turcijā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, kuriem gan nav izdevies tik pie uzvaras - rezultatīvs neizšķirts un zaudējums.

FK Ventspils pamatspēki tikās Krievijas klubu Metallurg-Kuzbas, kurā spēlē arī bijušais ventspilnieku uzbrucējs Ivans Špakovs. Tehniskais futbolists mačā pret bijušajiem komandas biedriem ar vārtu guvumu neizcēlās, bet divas reizes sākt no centrs ventspilniekiem nācās gan.

Mača rezultāts tika atklāts jau 11.minūtē un to paveica Krievijas komandas spēlētāji, tiesa vārtus gūstot no aizmugures, ko tiesneši nepamanīja. Jau pēc divām minūtēm Vitālijs Smirnovs pēc Eduarda Suhanova piespēles lieliski sita ar galvu, panākot izlīdzinājumu, taču atpūtā FK Ventspilsdevās, esot iedzinējos – 1:2.

Otrajā puslaikā spraiga cīņa turpinājās, turklāt spēle kļuva agresīvāka un brīžiem pat rupja – noraidījumā iedzīvojās kāds sāncenšu uzbrucējs. Skaitliskais pārsvars futbolā gan nav gluži tas pats, kas viena vīra pārsvars hokejā vai rokas bumbā, tomēr FK Ventspils spēlētāji spēja to izmantotie. Tiesa, pašā mača izskaņā. Pirmajā kompensācijas laika minūtē pēc stūra sitiena ar galvu bumbu vārtos raidīja Oļegs Timofejevs, kuram tas bija pirmais vārtu guvums ventspilnieku rindās – 2:2.

Šajā mačā ventspilnieku treneri pārbaudīja trīs iespējamos jaunpienācējus, bet vēl laukumā devās Meļņičenko, V. Bespalovs, Smirnovs, Timofejevs, Hščanovičs, Suhanovs, Martiness, Abdulataofiks, Svārups un Ignatāns.

Savukārt FK Ventspils dublieri ar nelielu pamatsastāva piedevu saņēma pamatīgu mācību stundu no Ukrainas 1. līgas kluba Sevastopol, kura rindās līdz jūlijam spēlēs ventspilnieku pussargs Jevgeņijs Kosmačovs. Katrā puslaikā ielaižot pa diviem vārtiem, kurzemnieki piedzīvoja sagrāvi 0:4, lai gan nebija arī tā, ka paši nevarēja izcelties ar kādu precīzu sitienu. Šoreiz neizdevās.

Šajā mačā treneri pārbaudīja divus potenciālos jaunpienācējus, bet vēl laukumā devās Vlasovs, Kurakins, Barinovs, Badjautdivovs, R. Bespalovs, Vērdiņš, Ignatāns, Bespalovs, Mukins, Martiness, Svārups.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: