BK Ventspils basketbolisti viesos neveiksmīgi nospēlējot pēdējo ceturtdaļu ar 76:82 piekāpās Ugārijas Szolnoki Olaj, kas nozīmē, ka FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā būs arī trešā spēlē – 20.martā Ventspilī.

Ungāri savā laukumā tiešām spēlēja labāk, bet sevišķi tas attiecās uz darbošanos uzbrukumā. Laiku pa laikam ventspilnieki sāncenšu aktivitātes gan piebremzēja, bet arī pašiem uzbrukumā gadījās pa kādam sausuma brīdim. Pēc pirmā puslaika BK Ventspils bija vadībā 36:32, plusus arī prata palielināt, taču tieši tad pamodās mājinieku snaiperi. Szolnoki Olaj pārņēma vadību un šķita, ka pēdējo ceturtdaļu būs jāsāk iedzinējos, tomēr tā nenotika. Ceturtdaļas izskaņā ventspilnieki pēc labas spēles aizsardzībā arī spēja noorganizēt labus ātros uzbrukumus, kas ļāva atkal tikt priekšā – 59:57.

Izšķirošie notikumi risinājās mača pēdējās trīs minūtēs, diemžēl ventspilniekiem tās nebija veiksmīgas – Diane neprecīzais trieciens no augšas, Janga metiens garām no tuvas distances, neprecīzi tālmetieni... Mājinieki kā pēc notīm apspēlēja viesu aizsardzību, nogādājot bumbu līdz brīvam komandas biedram, bet metieni visbiežāk bija precīzi. Zaudējums 76:82, sērijā 1:1...

Sērijas izšķirošā cīņa 20. martā notiks Ventspilī. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: