Ziedu dienā, 23.jūlijā no plkst.12:00 līdz 16:00 Lielais laukums pārvērtīsies par Mazdārziņu, kurā varēs eksperimentēt, zīmēt, šūt, skatīties Berimora kino filmiņas un homo ecos: animācijas darbnīcā tapušās multenes.

Lielajā laukumā plkst.12.00 ieradīsies suņuks Berimors, kurš atvedīs un izrādīs filmiņas no Rīgas Starptautiskā Bērnu filmu festivāla “Berimors” uz lielā LED ekrāna.

Plkst.12:00 sāks darboties arī Reiņa un Alvja Baložu vadītā tehniski radošā darbnīca un brīvdabas planetārijs no Rīgas Tehnoannas pagrabiem. Varēs piedalīties Kokmaizīšu galda spēļu turnīrā, izgatavot cimdiņu lelles jeb pamukāļus, prieka kotletes, apdrukāt T-kreklus vai orientēties parka teritorijā kopā ar orientēšanās klubu Ziemeļkurzeme.

Lec un minies atrakciju meistari piedāvās iespēju iztrakoties milzu piepūšamajā vilcienā, vizināties ar velokartiem, kā arī piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs.

Apmeklētājus priecēs un pārsteigs Algimantas Verbutas ielu teātra trupa “Garās kājas” no Lietuvas. Populāras disko dziesmas Lielajā laukumā spēlēs dīdžejs Gatis Vilinskis, kurš atradīsies Mazdārziņa muzikālajā tornī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: