Ikvienam koncerta apmeklētājam būs iespēja bez maksas doties ekskursijā ar kuģīti “Hercogs Jēkabs”.

Tas būs iespējams svētdien, 9. maijā, gaidot uz Ventspils teātra nama “Jūras vārti” skatuves muzicējam Niko Mjūliju, Benu Frostu, Semu Emidonu un Valgīru Sigurdsonu jeb Whale Watching Tour ’10 vienīgo koncertu Latvijā.

Domājot gan par vietējiem, gan pilsētas viesiem, kas svētdien grasās apmeklēt gan Ventspili, gan četru ievērojamo mūziķu koncertu teātra namā “Jūras vārti”, ir padomāts arī par dažādām aktīvās un kultūras atpūtas iespējām. Viena no tām – bezmaksas ekskursija ar kuģīti “Hercogs Jēkabs” visas dienas garumā, uzrādot ieejas biļeti uz koncertu “Jūras vārtos”.

Iespējams, kuģīša pasažieriem beidzot radīsies iespēja savām acīm novērot vaļus, kas mīt Baltijas jūrā Ventspils piekrastes tuvumā, bet par kuriem līdz šim dzirdēti vien nostāsti… Kā minēts iepriekš, pirms koncerta, plkst. 16.30, Ventspils kinoteātrī "Rio" Latvijas pirmizrādi piedzīvos islandiešu dokumentālā filma "Sapņu zeme" jeb "Draumlandið" jeb "Dreamland". Šis būs vienīgais, turklāt, bezmaksas seanss Latvijā.

Filma ievērojama ne tikai ar to, ka daudzi to atzinuši par labāko jebkad Islandē un par Islandi uzņemto dokumentālo filmu, bet arī ar to, ka filmas skaņu celiņu veidojis viens no četriem "vaļiem" - Valgīrs Sigurdsons, un pagājušajā gadā ar to izpelnījies Islandes kino gada balvu.

Filma ir angļu un islandiešu valodās ar subtitriem angliski. Visbeidzot, 8. un 9.maijā, uzrādot koncerta ieejas biļeti, ieejai Olimpiskā centra “Ventspils” peldbaseina relaksācijas kompleksā tiks piemērota 20% atlaide. Whale Watching Tour ’10 koncerts, kurā uzstāsies Niko Mjūlijs, Bens Frosts, Sems Emidons un Valgīrs Sigurdsons Ventspils teātra namā “Jūras vārti” gaidāms 9.maijā plkst. 19.00. Biļetes to joprojām pieejamas visās “Biļešu serviss” kasēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: