Piektdien, 29.aprīlī, plkst.18:00 ar koncertu Ventspils Mūzikas vidusskolas zālē noslēgsies koncertu cikls “Iepazīstinām ar mūzikas instrumentiem”.

Koncertu cikls aizsākās 5.aprīlī un tā mērķis bija iepazīstināt plašāku sabiedrību ar mūzikas skolā apgūstamajām specialitātēm. Savukārt tiem bērniem, kuri vēl tikai plāno apmeklēt mūzikas skolu, šis koncertu cikls pavēra iespēju iepazīties ar mūzikas instrumentiem, lai pēc tam jau varētu izvēlēties sev iepatikušos un arī piemērotāko instrumentu. Pēc katra koncerta apmeklētāji varēja arī iztaujāt attiecīgo nodaļu pedagogus, kā arī apskatīt mūzikas instrumentus un izmēģināt tos.

Piektdien noslēguma koncertā uzstāsies visu mūzikas skolas nodaļu audzēkņi, demonstrējot gan instrumentu spēli, gan arī savas vokālās dotības. Tāpat bērnu vecāki varēs uzzināt par mūzikas skolā apgūstamajām specialitātēm, kā arī par plānotajām konsultācijām un uzņemšanas nosacījumiem.

Lai palīdzētu bērniem sagatavoties iestājpārbaudījumiem mūzikas skolas 1.klasē konsultācijas paredzētas 26.un 27.maijā plkst. 17:00. Savukārt audzēkņu uzņemšana plānota 30. un 31.maijā plkst.17:00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: