SIA Malmar Sheet Metal valdes priekšsēdētājs Dorsāns de Bijšērs uzvar, ka uzņēmums darbojas veiksmīgi pateicoties lieliskajai komandai, kuru jau šajā rudenī plānots palielināt.

Tas bija 2006. gadā, kad nolēmām dibināt uzņēmumu Malmar Sheet Metal Ventspilī. Sākumā šīs ostas pilsētas virzienā raudzījāmies kravu loģistikas dēļ. Mūsu uzmanību Latvijā piesaistīja divas pilsētas, tostarp arī Liepāja. Taču par labu Ventspilij lika izšķirties ne vien tīrā, sakoptā un labi strukturētā, pārdomātā pilsētas vide, bet galvenokārt prāmju satiksme starp Ventspili un Vāciju, kā arī Ventspili un Zviedriju. Jāatzīst, ka kopš brīža, kad sākām šeit strādāt, esam saņēmuši lielu atbalstu gan no Ventspils pašvaldības, gan Brīvostas pārvaldes. Viņu pretimnākšana investoriem ir atzīmēšanas vērta.

Mūsu uzņēmums Latvijā strādā jau piecus gadus, nodarbinot vairāk nekā piecdesmit darbiniekus. Pateicoties jauniem līgumiem, jau šī gada septembrī plānojam palielināt darbinieku skaitu līdz septiņiem desmitiem. Turklāt mums izdevies izveidot motivētu uzņēmuma komandu – viņu ikdienas elastība apvienojumā ar tehniskajām iemaņām noteikti ir uzņēmuma veiksmes pamatā.

Malmar Sheet Metal skaitļos

• Darbinieku skaits – 52.

• Nedēļas laikā tiek saražotas aptuveni 80 detaļas.

• Ražošanā atrodas aptuveni 1000 gatavo izstrādājumu.

• Galvenā produktu grupa – metāla šķērssijas smago automašīnu rāmjiem.

• Ik nedēļu caur Ventspils ostas prāmju termināli no dažādām Eiropas valstīm tiek ievestas 4 kravas metāla, bet no Ventspils uz Eiropu eksportētas trīs kravas ar gatavo produkciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: