Šajā svētdienā – pūpolsvētdienā - plkst. 12 Bērnu pilsētiņā un 15 bērnu parkā „Fantāzija” tiks izrādīta muzikāla pasaka „Vilnīša cepurīte”.

Reiz bija tāda vasara, kad lietus lija gandrīz katru dienu. Debesis bija pilnas lieliem, pelēkiem mākoņiem. Saulīte gulēja tālu aiz šiem mākoņu kalniem. Un tikai retu reizi Vēja tēvs ļāva tai parotaļāties koku galos un paspoguļoties ūdeņos. Vairāk par visiem saulīti gaidīja Vilnītis - Jūras mātes dēlēns. Tad māmiņa uzlika viņam baltu putu cepurīti un laida rotaļāties liedaga malā. Arī meža iemītnieki priecājās par atgūto saulīti – putni, zvēri, kukainīši. Kad sagaidīta Saulīte, tad var iet rotaļās un dziedāt jautras dziesmas. Tā rotaļājoties paiet visa diena un kad vakarā laiks uz mājām iet, atklājas, ka mazajam Vilnītim ir pazudusi baltā putu cepurīte. Kur lai tagad meklē to?

Muzikālu pasaku ar laimīgām beigām izdziedās Ventspils Mūzikas vidusskolas 1.-2. klašu koris pedagogu Astras Plostnieces, Santas Treilības un koncertmeistares Sandras Sproģes vadībā.

Pasākumu vadīs Mūzikas skolas estrādes un džeza nodaļas audzeknes Katrīna Bindere, Nata Stepanska un Odrija Patikne.

Pasākumi bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: