Balles uzņem apgriezienus! Ventspils Kultūras centrs aicina uz Rudens balli 7. oktobrī plkst. 21.00. Par dejotprieku rūpēsies visā Latvijā pazīstamā grupa “Bruģis”.

Jau pirmajā oktobra sestdienā grupa “Bruģis” gādās par labi zināmām melodijām, kuras mudinās dejot ikvienu. Grupa 36 gadu garumā sevi ir pieteikusi gan ar neskaitāmiem nospēlētiem koncertiem un ballēm, gan ar savām autordziesmām. Gandrīz neviena balle nav iedomājama bez grupas populārajiem hītiem – “Mana mīļā tu”, “Laimes straumes”, “Klaidonis”, “Kaija”.

Raksturojot grupu, tās mūziķi – Sandris Sproģis un Edmunds Vestmanis – uzskata, ka tā spējusi sevī apvienot diametrāli pretējus raksturlielumus. Grupas nosaukums liecinot par pastāvību, stabilitāti un spēku, turpretī muzikālais veikums sniedzot klausītājiem vieglu dvēseles lidojumu. 7.oktobra vakarā Edmundu Vestmani uz skatuves aizstās grupas “Vēja runa” mūziķis Jānis Vībants.

Balles starplaikos par deju soļiem atgādinās nopelniem bagātais Ventspils vidējās paaudzes deju kolektīvs “Strautuguns”.

Balle norisināsies Ventspils Kultūras centra Lielajā zālē, un tās apmeklētāji aicināti ierasties ar saviem groziņiem.

Biļetes cena – 10 EUR.

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija Ventspils Kultūras centra kasē, tālr. 63607670.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: