Svētdien, 6. novembrī, plkst. 11 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 bērnu parkā ''Fantāzija'' būs skatāma jautra, interaktīva izrāde bērniem un vecākiem ''Burunduka TV šovs''.

Burunduks un bruņurupucīte Fēliksa dzied, dejo un pārvērš jebkuru spēli brīnišķīgā piedzīvojumā. Zinātkāres pilni viņi ir gatavi atklāt citas pasaules, kas spēj pārvērst krēslus par laivu, sacīkšu automašīnu vai kosmosa raķeti. Burunduks un bruņurupucīte Fēliksa apmeklēs dažādas zemes, izbaudīs trakulīgus piedzīvojumus un visbeidzot nonāks pie secinājuma, ka ar to vēl ir par maz un ir pēdējais brīdis sarīkot pašiem savu TV šovu! Visas izrādes laikā bērni līdzdarbosies un iejutīsies gan prasīgās žūrijas lomā, gan kādam būs iespēja iejusties arī aktiera lomā.

Izrādes varoņi būs pavisam priecīgi un pateicīgi, ja mazie skatītāji pirms izrādes apmeklējuma iemācīsies dziesmas ''Jūras putas'' piedziedājuma vārdus. Tad izrādes laikā visi varētu dziedāt kopā! Šī dziesma ir atrodama ''Teātris un ES'' YouTube kanālā ŠEIT.

Radošā apvienība ''Teātris un ES'' ir projektu teātris, kurā darbojas profesionāļu komanda. Teātra dibinātāji ir režisors Armands Ekštets un dramaturgs Aldis Linē. Režisors Armands Ekštets plašākai sabiedrībai ir pazīstams ar TV seriāliem. Režisors ir guvis lielu pieredzi strādājot Latvijas Televīzijas bērnu raidījumu redakcijā, kur piedalījies dažādu bērnu un jauniešu projektu īstenošanā. Dramaturgs Aldis Linē ir ne tikai vairāku lugu autors, bet arī Latvijas Leļļu teātra vēsturnieks un eksperts, kurš ir sarakstījis daudz izzinošas literatūras par leļļu teātra vēsturi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: