Galvenajā bibliotēkā tikās amatiermākslas kolektīvu mākslinieciskie vadītāji, lai ar informatīvu pasākumu, pieredzes stāstiem un kopā būšanu draudzīgā atmosfērā atklātu jauno sezonu.

Atklājot vakaru, amatiermākslas kolektīvu vadītājus ar uzrunu sveica Ventspils Kultūras centra direktors Māris Valtenbergs. Turpinājumā producente Marta Kalnava vadītājus informēja par dažādiem jaunumiem, plāniem un gaidāmajiem pasākumiem. Savukārt Ventspils bigbendu vadītājs Renārs Lācis un sieviešu kora ''Venda'', vokālo ansambļu ''Mundus'', ''Mazā prinča planētas'' un ''Cita planēta'' mākslinieciskās vadītājas Anitra Niedre un Rudīte Tālberga dalījās ar praktiskiem stāstiem par finansējuma piesaistes iespējām no dažādiem fondiem, projektu konkursiem un sponsoriem.

Muzikāli krāsaināku vakaru padarīja vokālā ansambļa ''Mundus'' dalībnieku skanīgās balsis. Kā zināms, tad nākamais ir Dziesmu un deju svētku gads, kas paredz daudz un pašaizliedzīga darba to kolektīvu vadītājiem un dalībniekiem, kuri pārstāvēs mūsu pilsētu šajā valstiski svarīgajā notikumā.

Ventspils Kultūras centrā, uzsākot jauno 2022./2023. gada sezonu, dziesmā, dejā, mūzikā un lietišķajā mākslā darbu turpinās, kā arī jaunus dalībniekus gaidīs 50 amatiermākslas kolektīvi dažādās nozarēs – SKATĪT ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: