Iestājoties vēsākiem laika apstākļiem un tuvojoties pirmajām rudens salnām, uz rudens un ziemas periodu pilsētā tiks atslēgti dzeramie ūdens brīvkrāni, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Pilsētā pakāpeniski sāks atslēgt ūdensvadus un ieziemot ne tikai pilsētas strūklakas, bet arī dzeramo ūdens brīvkrānus Bērnu pilsētiņā, bērnu parkā ''Fantāzija'', kā arī Reņķa dārzā. Pilsētā esošie brīvkrāni darbojas tikai sezonāli, no maija līdz septembra beigām.

Atsaucoties uz iedzīvotāju ierosinājumiem, šī gada aprīlī tika izbūvēts jauns ūdens brīvkrāns Reņķa dārzā, savukārt aizvadītā 2021. gadā tika izbūvēti divi brīvkrāni Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā ''Fantāzija'', lai iedzīvotājiem sniegtu iespēju bez maksas iegūt tīru un svaigu dzeramo ūdeni. Šāda iniciatīva ir videi draudzīga, jo tā tiek sabiedrībai nodrošinātas plašākas iespējas uzpildīt savas ūdens pudeles, samazinot PET pudeļu iegādi, turklāt ventspilnieki pozitīvi novērtē pilsētas ūdens kvalitāti – tas ir kvalitatīvs, tīrs, pieejams un videi draudzīgs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: