Ventspils pilsētas svētku laikā, 6. augustā no plkst. 12–15, Zviedrijas prāmju kompānija Stena Line aicina ikvienu interesentu apmeklēt atvērto durvju dienu uz prāmja Stena Baltica un aplūkot prāmja kajītes, atvērto klāju, publiskās zonas – atpūtas telpas, bāru un restorānu, kā arī izmantot ārkārtīgi retu iespēju – paviesoties uz kapteiņa tiltiņa.

"Ikdienā Stena Line nodrošina prāmju satiksmi maršrutā Ventspils–Nīnashamna – īsākajā maršrutā starp Latviju un Skandināviju. Kaut arī brauciens ilgst vidēji tikai deviņas stundas, mēs vēlamies nodrošināt vislabāko ceļošanas pieredzi, un, gandrīz desmit gadus pārvadājot pasažierus un kravas Baltijas jūras reģionā, pastāvīgi sekojam mūsu klientu vajadzībām un pieprasījumam. Šobrīd maršrutā kursē vieni no Stena Line flotes modernākajiem, ērtākajiem un ilgtspējīgākajiem prāmjiem. Par godu Ventspils pilsētas svētkiem aicinām ikvienu šajā dienā paviesoties pie mums, gūt iedvesmu savam nākamajam ceļojumam uz Zviedriju un arī izmantot iespēju pabūt uz kapteiņa tiltiņa, kas parasti pasažieriem ir slēgts!" aicina Pedro Kančaija, Stena Line pasažieru pārvadājumu tirdzniecības vadītājs Baltijas jūras ziemeļu reģionā.

Prāmis Stena Baltica, kas ar savu "māsas kuģi" Stena Scandica kursē maršrutā Ventspils–Nīnashamna, ir 222 metrus garš, tajā ir 200 kajīšu, t.sk. kajītes ģimenēm un pasažieriem ar mājdzīvniekiem, 2875 līnijmetri kravu vienībām, kā arī papildu automašīnu klājs. Prāmis var uzņemt 970 pasažieru, un uz klāja pasažieru ērtībai ir pieejams restorāns, bārs, 122m2 plašs veikals un atpūtas zonas.

Par Stena Line

Stena Line ir viena no vadošajām prāmju kompānijām Eiropā ar 38 kuģiem un 18 maršrutiem Ziemeļeiropā. Stena Line ir svarīga Eiropas loģistikas tīkla sastāvdaļa: uzņēmums izstrādā jaunus kombinēto pārvadājumu kravas risinājumus, apvienojot pārvadājumus pa dzelzceļu, sauszemes ceļiem un jūru. Stena Line ir arī nozīmīga loma tūrisma nozarē Eiropā, nodrošinot pasažieru pārvadājumus. 2012. gadā Stena Line ieguva tiesības veikt pārvadājumus prāmju maršrutā starp Nīnashamnu Zviedrijā un Ventspili Latvijā, un uzņēmums ir vairāk nekā divas reizes paplašinājis savu darbību no viena kuģa un 10 reisiem nedēļā līdz pašreizējam fiksētajam grafikam, kurā kursē divi kuģi un ir 24 reisi nedēļā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: