Kurzemes Democentrs aicina Ventspils jauniešus un citus interesentus piedalīties aizraujošās orientešanās sacensībās QR medības, kas sāksies 15. jūnijā un risināsies divu nedēļu garumā.

Sacensību dalībniekiem būs jāmeklē desmit dažādās vietās izvietoti QR kodi, tādējādi iepazīstot Ventspils pilsētu vēl labāk, iegūstot jaunas un lietderīgas zināšanas par vidi, kā arī vērtīgi pavadot brīvo laiku kopā ar draugiem. Komandām kopīgiem spēkiem būs jārisina QR kodos paslēptie uzdevumi, lai uzzinātu norādes uz nākamajiem kontrolpunktiem un krātu punktus.

Lai piedalītos sacensībās, jāizveido komanda 2–5 cilvēku sastāvā un jāaizpilda pieteikuma anketa Kurzemes Democentra mājaslapā.

Attapīgākās un vērīgākās komandas iegūs noderīgas balvas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Abdallah Aabid 11.03.2023, 02:20:43

    Es dzīvoju Nīderlandē un vai šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu sev, ka es ieteiktu jebkuru aizdevēju, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi ikvienam, kurš meklē aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsit aizdevumu, sazinieties ar viņiem šodien pa e-pastu: lapofunding960@outlook.com

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: