Sestdien, 6. jūnijā, Ventspilī turpināsies pasākumu sērija ''Ventspils skan'', kuras ietvaros pilsētu sestdienas rītos pieskandina Ventspils Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi.

Šajā sestdienā stundas garumā no plkst. 11 - 12 pie kāda jau ventspilniekiem iemīļota objekta, muzicēs Saksofonu kvartets. Tā sastāvā garāmgājējus priecēs Patrīcija Anna Doniņa, Aleksandra Arhipova, Loreta Lote Makovska un Renārs Lācis.

Pagājušā nedēļā Rātslaukumā notika pirmais sērijas pasākumus, kur no Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas logiem bija baudāmi Ventspils teātra aktieru lasījumi, bet blakus no Ventspils bibliotēkas logiem mūsdienu latviešu komponistu dziesmas vokālā ansambļa ''Mundus'' un flautistes Terēzas Tīrmanes izpildījumā.

Kā jau iepriekš vēstīts, ņemot vērā izsludināto ārkārtas situāciju un noteiktos ierobežojumus, šo pasākumu mērķis ir pārsteigt ventspilniekus, kuri sestdienu rītos būs devušies mierīgā pastaigā vai savās tradicionālajās sestdienas ik rīta gaitās. Lai mazinātu pulcēšanās iespējas, konkrētas norises vietas netiek izpaustas.

Organizatori aicina, gan pasākumos, gan ikdienā neaizmirst par ierobežojumiem un noteikumiem savas un citu veselības labad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: