Reaģējot uz vīrusa COVID-19 izplatīšanos Eiropā un Latvijā, kā arī atbilstoši Ministru kabineta pieņemtajam lēmumam par ārkārtas situācijas izsludināšanu visā Latvijas Republikas teritorijā, Ventspils Kultūras centrs ir atcēlis pasākumus un mēģinājumus.

Ņemot vērā ārkārtas situācijas līdz 14. aprīlim ir atcelti:

- visi Ventspils Kultūras centra organizētie publiskie pasākumi;
- visi amatiermākslas kolektīvu mēģinājumi;
- kolektīvie iekšējie pasākumi;
- izbraukuma koncerti.

Šajā laika posmā bija plānoti trīs Ventspils Kultūras centra rīkoti pasākumi - Senioru balles 15. un 22. martā, kā arī Ventspils teātra pirmizrāde 28. martā, uz kuriem bija iespējams iegādāties biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs. Ikvienam, kurš iegādājās biļeti uz kādu no šiem pasākumiem, ir iespējams saņemt atpakaļ samaksāto naudu. Tie, kuri biļetes iegādājās internetā, ir jau apzināti un saņems atpakaļ naudu savā kontā, savukārt, tie, kuri biļetes iegādājušies klātienē, lai saņemtu atpakaļ naudu par biļetēm, var doties uz jebkuru "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietu.

Ventspils Kultūras centrs aicina visus būt saprotošiem, sekot līdzi jaunākajai informācijai, kā arī neapdraudēt sevi un līdzcilvēkus!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kriska 16.03.2020, 14:51:52

    Vai kases darba laiks ir nemainīts, lai nodotu biļeti?

  • 0
    Ventspils Kultūras centrs 16.03.2020, 15:33:26

    Labdien!

    No rītdienas līdz 14. aprīlim Ventspils Kultūras centrs būs slēgts apmeklētājiem, t.sk. arī kase. Biļetes uz atceltajiem pasākumiem, kuras iegādātas kādā no "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietām klātienē, būs iespējams nodot, kad Kultūras centrs tiks atvērts apmeklētājiem!

    Aicinām būt saprotošiem un rūpēties gan par sevi, gan apkārtējiem!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: