10. jūlijā, plkst 21.30 Ventspils Jahtu ostas grila bārā ar koncertu viesosies ceļojošais mūziķis Reinis Jaunais, kurš teju izdevis jaunu albumu „Pretpolu vienādības”.

Reinis Jaunais ir ceļojošs mūziķis, kurš pagājušā gadā vien sniedzis ap 250 uzstāšanās 16 pasaules valstīs. Reinis ir izdevis jau sešus savas oriģinālmūzikas albumus, kā arī piedalījies vairāku citu mūziķu ierakstos.

Savas mūziķa gaitas sācis kā ielu muzikants, kā arī spēlēdams pankroka grupās, Reinis Jaunais sāka apceļot dažādas pasaules valstis. Sākotnēji viņš izpildīja savu mūziku ielās, bet ar laiku tās nomainīja pret nelielām kafejnīcām, bāriem, koncertzālēm visā Eiropā un arī ārpus tās.

Vaicāts, kā īsti Reinis sācis mūziķa ceļu, viņš ir atklāts: „Ar to gan bija interesanti… Viss sākās trīspadsmit gadu vecumā: bijām pāris huligānisku puišu, staigājām apkārt, darījām nelabas lietas, un vienā jaukā dienā, kad nebija, ko darīt, izdomājām: bliežam augšā grupu! Ko spēlēsim? Pankroku, protams! Sākumā spēlēju bungas, vēlāk pārgāju uz ģitāru.”

Viena no Reiņa sirdslietām ir ceļošana. No astoņpadsmit gadu vecuma aizrāvies ar autostopiem, apbraukājot tuvas un tālas valstis.

Pats mūziķis saka: “Mūzika ir mana kaislība, un es vienmēr jūtos neticami laimīgs uzstāties jebkurai auditorijai, nav svarīgi, vai tā ir viena persona nelielā kafejnīcā vai pilna koncertzāle.”

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: