Ventspils Tūrisma informācijas centrā (TIC) pieejami jauni tūrisma informatīvie materiāli - tūrisma kartes un brošūras, kuru mērķis ir lasītājus iepazīstināt ar pilsētas jaunumiem, populārākajiem objektiem un pasākumiem gada griezumā.

2019. gada brošūra “Ventspils – ģimenei un atpūtai draudzīga pilsēta” ir ar jaunu dizainu un izkārtojumu, tajā ietverta plaša un uzskatāma informācija par tūrisma iespējām Ventspils pilsētā un novadā.

Brošūras tirāža sasniedz teju 22 000 eksemplāru, tā izdota latviešu, krievu, lietuviešu, angļu, vācu, igauņu un zviedru valodās. Atšķirībā no brošūras, tūrisma kartēs informācija izvietota ceļotājiem ērtākā formātā, tās tulkotas lietuviešu, krievu, angļu un vācu valodās 30 000 eksemplāru tirāžā.

Izdevuma saturs iepazīstina ar īsu ieskatu pilsētas vēsturē, aktīvās atpūtas, labsajūtas un veselības iespējām, dabas tūrismu, kultūras un izklaides piedāvājumiem un karti. Brošūrā pieejams arī pilsētas un novada 2019. gada ievērojamāko pasākumu kalendārs.

Abos materiālos izvietota pilsētas karte, kurā atzīmēti svarīgākie objekti, bezvadu interneta piekļuves vietas, kā arī iezīmēti veloceliņu maršruti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: