Ar kalendāra izveidošanu 2019. gadam noslēdzies Ventspils labiekārtošanas kombināta rīkotais konkurss Mana pilsēta – manas mājas, kurā tika iesniegti vairāk nekā 230 zīmējumi.

Labiekārtošanas kombināts laika posmā no 5. novembra līdz 28. novembrim aicināja vispārizglītojošo skolu audzēkņus piedalīties konkursā Mana pilsēta – manas mājas. Konkursa uzdevums bija uzzīmēt un aprakstīt savu mīļāko vietu Ventspilī, savas mājas. Tajā piedalījās astoņas skolas, tai skaitā pirmo reizi arī Mākslas skola, kopumā iesniedzot vairāk nekā 230 zīmējumus. Vislielāko atsaucību nu jau otro gadu izrādīja 4. vidusskola.

No 58 komisijas izvēlētiem zīmējumiem un aprakstiem izveidojās stāstījums par Ventspili krāšņa kalendāra formā. Balvu par piedalīšanos saņem visi zīmējumu autori, kuru darbiņi iekļauti kalendārā, un viņu skolotāji. Savukārt četri zīmējumu autori izcīnījuši galvās balvas – klases ekskursiju 350 eiro vērtībā. Galvenās balvas aizceļojušas uz 4. vidusskolu, 1. pamatskolu un Mākslas skolu, bet 11 bērni saņēma papildus balviņas.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Zaiga Kriņicina 14.01.2019, 19:32:52

    Kalendārs ļoti skaists,man pat patīk labāk par Ventspils kalendāru,tikai kur viņu var nopirkt.Ja tas nav iespējams,tad nav vērts reklamēt(kārdināt).

  • -1
    Arnis Junge 15.01.2019, 08:38:17

    Oi, Zaiga - tas jau ir tāds gaumes jautājums. Man patīk gan, šis gan Ventspils. Tur ir mana čoma fotografētās bildes, arī pārējas ir pietiekami labas. Tā kā nevar gluži teikt, ka viens ir labāks otrs, sliktāks - abi ir pietiekami atšķirīgi.

  • 0
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 18.01.2019, 13:28:08

    Pārdošanai izveidotais 2019. gada kalendārs "Mana pilsēta – manas mājas" nav paredzēts, bet sekojot PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sociālo tīklu lapai Facebook @LabiekartosanasKombinats, pamanīsiet, ka ir izveidota iespēja piedalīties konkursā un iegūt kalendāra eksemplāru sev un savam draugam!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: