Ventspils tūrisma informācijas centra pārstāvji piedalījās 25. starptautiskajā tūrisma izstādē – gadatirgū “Balttour 2018”, kur informēja apmeklētājus par tūrisma iespējām Ventspilī un novadā, kā arī piedāvāja dažādu Ventspils tūrisma objektu sagatavotos pārsteigumus.

Ļoti iecienīts bija īpašais Mīlas pasts. Apmeklētāji izmantoja iespēju nosūtīt radiem, draugiem un paziņām kartīti ar skaistiem Ventspils un Jūrkalnes skatiem, klāt pievienojot personīgu sveicienu. Lielus un mazus apmeklētājus pārsteidza Ventspils Digitālā centra piedāvātās aktivitātes - Bee-Bot un Dash&Dot roboti, LEGO robotu SUMO cīņas, 3D simulācijas un 3D pildspalvas. Citi izmantoja Kurzemes Democentra piedāvāto iespēju radīt savu avīzi. Aizraujošās aktivitātes piesaistīja ģimenes ar bērniem, kuri labprāt fotografējās ar astronautu no Jaunrades nama planetārija un observatorijas vai Livonijas ordeņa pils draugiem - biedrības “Comturia Winda” bruņiniekiem. Bērnu vecākus priecēja atlaižu piedāvājums no Ūdens Piedzīvojumu parka, Piedzīvojumu parka un Ventspils Piejūras kempinga, kā arī informācija par iespēju saņemt atlaides, norēķinoties tūrisma objektos ar Ventspils naudu – ventiem.

Šogad starptautiskā izstāde – gadatirgus “Balttour 2018” vienkopus pulcēja 860 tūrisma uzņēmumus un to pārstāvjus no 39 pasaules valstīm. Uzzināt dažādu valstu tūrisma iespējas un atklāt jaunus maršrutus bija ieradušies vairāk interesentu nekā pērn – gandrīz 30 tūkstoši.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: