No 26. līdz 28. janvārim Viļņā starptautiskajā tūrisma izstādē “Adventur 2018” Latvijas nacionālajā stendā strādās Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāvji un informēs ceļotājus par tūrisma iespējām Ventspilī.

Lietuvas tirgus Ventspilij ir ļoti nozīmīgs, ko apliecina ar katru gadu pieaugošais lietuviešu tūristu skaits pilsētas naktsmītnēs un apskates objektos. To sekmējušas Ventspils pilsētas domes realizētās mārketinga kampaņas, kas uzrunā lietuviešu ceļotājus viņu dzimtajā valodā. Jau vairākus gadus laikraksta „Lietuvas Rytas” lasītāji saņem Ventspils Tūrisma avīzi, tiek izdots arī tradicionālais Ventspils tūrisma buklets un karte. Visas tūrisma sezonas garumā informācija par Ventspilī notiekošajiem pasākumiem tiks izvietota portāla Delfi lietuviešu versijā (www.delfi.lt), informācija lietuviešu valodā pieejama arī www.visitventspils.com.

Kā liecina statistikas dati, vairāk kā puse ceļotāju, kuri nakšņo Ventspils naktsmītnēs, ierodas no dienvidu kaimiņvalsts. Viņi labprāt iesaistās Ventspils oriģinālajā atlaižu sistēmā, pelnot ventus un ar tiem norēķinoties tūrisma objektos.

“Adventur" ir nozīmīgs tūrisma nozares pasākums Lietuvas tirgū. Izstādi ik gadu apmeklē vairāk nekā 12 000 apmeklētāju, galvenokārt gala patērētāji (tūristi). Dalību šajā un citās starptautiskajās izstādēs notiek sadarbībā ar Kurzemes Tūrisma asociāciju un Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: