Piektdien, 7. jūlijā, plkst. 17.00 Pārventas bibliotēkā, Tārgales ielā 4 tiks atklāta Daiņa Rozentāla fotogrāfiju personālizstāde “Kaut kas no pagājušā". Šī izstāde ir kāda laikmeta zīme un veltījums Ventspils zvejniekiem.

Dainis Rozentāls uz zvejnieku kuģiem savā laikā bijis gan mehāniķis, gan kapteiņa palīgs, gan, sekojot radošajam aicinājumam, fotogrāfs. Viņa uzmanību vienmēr saistījusi fotografēšana un fotogrāfiju radīšana. 70.gados aizsākusies darbošanās fotoklubā un līdz ar gadiem audzis un veidojies apjomīgs foto arhīvs. Pārskatot zvejas rajonos, jūrā un okeānā fotografētos darbus, sakārtojot un apstrādājot tos, nu ir iespējams šo veikumu piedāvāt skatītājiem, apjaušot to nozīmīgumu zvejniecības vēstures dokumentēšanā.

Šajā pašā dienā plkst. 16.00 Galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, notiks Valda Martinsona fotoizstādes “Burinieku valdzinājums” atklāšana.

 

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Janis Zvejnieks 04.07.2017, 22:02:18

    super bilde!beidzot mana skatijuma var novakt tas plastmasas govis no mola un ostas promenades,pie vindtrafenes.sito bildi vajag izveidot uz mola. un pie vindtrafenes sievieti ar berniem,kas gaida majas,savus juras arajus.bus vismaz kads sakars ar Ventspili,jo man ka Ventin puikam,dzimusam un augusam un kadu laiku gajusam jura,Ventspils ar govim kautka nesaistas.

  • 0
    Larijs Kukarans 04.07.2017, 23:10:50

    Tieš mans doms,kāds sakars Ventiņiem a tiem govslopiem?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: