1.jūlijā ap plkst. 15:10 Ventspils novadā, Užavas pagastā konstatēts, ka no mājas ir nozagts portatīvais dators. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

2.jūlijā ap plkst. 01:20 Ventspils novadā, Ugāles pagastā kādam vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par to, ka viņš diennakts tumšajā laikā pārvietojās bez gaismu atstarojoša elementa.

2.jūlijā ap plkst. 20:15 Ventspilī, Lidotāju ielā 1984.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu “Mazda”, būdama alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

3.jūlijā ap plkst. 10:20 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Ugāles pagastā notikusi patvaļīga koku ciršana. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

3.jūlijā ap plkst. 12:30 Ventspilī, Ostas ielā 1940.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen” un, veicot nogriešanās manevru, nedeva ceļu motociklam, kuru vadīja 1982.gadā dzimusi sieviete, kā rezultātā notika sadursme. Motocikla vadītāja ar gūtām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

3.jūlijā ap plkst. 15:00 Ventspilī, Vasarnīcas ielā konstatēts, ka automašīnai “Nissan” izsists logs un no automašīnas nozagts maks un somas. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Policija aicina iedzīvotājus būt apdomīgiem, atstājot savas mantas kā transportlīdzekļos, tā dažādās novietnēs un telpās.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Jānis Kalniņš 05.07.2017, 17:46:41

    Virsraksts satriecošs! Būtu likuši virsrakstu - Policijas ziņas. Tajā čupā par Ugāles koku ciršanu ir vismazāk informācijas. Man kā ugālniekam tas tiešām interesēja, kas te notiek, bet nekā. VB portāla žurnālisti, nu sniedziet taču informāciju kaut kā korekti!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: