Ventspils bibliotēka arī vasarā rūpējas par to, lai bērniem būtu iespēja apmeklēt dažādus pasākumus – radošās darbnīcas, kino rītus, kur kopā ar citiem vienaudžiem lietderīgi pavadīt brīvo laiku.

Bērnu bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās plkst. 12.00 notiks kino rīti, kuros bērniem būs iespēja skatīties animācijas filmas, bet trešdienās plkst. 12.00 ikviens aicināts uz radošajām darbnīcām, kurās varēs zīmēt, līmēt, veidot, krāsot un citādi radoši izpausties. Savukārt katru darba dienu no plkst. 14.00 līdz 17.00 bērni aicināti spēlēt Xbox videospēles.

Savukārt Pārventas bibliotēkā, Tārgales ielā 4, tiek aizsākts vasaras pasākumu cikls pirmsskolas un sākumskolas klašu bērniem „Lasi un radi”, kurā no lasītajiem stāstiem, dzejoļiem un grāmatām mazie lasītāji iedvesmosies radošiem darbiņiem līmējot, zīmējot un rotaļājoties. Piemēram, jūnijā iedvesma tiks smelta no grāmatu sērijas par mazo Mulu, ar kuru kopā mazliet tiks iepazīta mākslas pasaule, lasīti dzejoļi un stāsti par zīmēšanu un gleznošanu. Bērni arī paši darbosies, radot savus darbiņus – portretus, ainavas, kluso dabu.

Arī Pārventas bibliotēka bērnus katru darba dienu plkst. 13.00 aicina uz kinostundu, bet laikā no 16.00 līdz 18.00 – spēlēt Xbox spēles. Savukārt ceturtdienās plkst. 14.30 notiks radošās darbnīcas.

Gāliņciema bibliotēkā, Kuldīgas iela 110, vasarā notiks radošās darbnīcas un lasīšanas veicināšanas pasākumi bērniem. Aicinām informācijai par pasākumiem Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās sekot līdzi mājaslapā www.biblioteka.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: