Pasākumā piedalījās Valsts policijas preventīvie tēli Bebrs Bruno un Runcis Rūdis, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preventīvais tēls Lapsēns Gunis, bērnu iemīļotās animācijas filmas “Madagaskara” košie tēli un ventspilnieku iemīļotais Karlsons, čaklā Bitīte un Mārīte.

Bērnu svētkus atklāja ar pievienošanos vispasaules Lielo burbuļu veidošanas akcijai, kuras laikā visi ventspilnieki ar ziepju burbuļiem piepildīja Ventspils Lielo laukumu. Uz skatuves tika sveikti Ventspils bērnu interešu izglītības jomu labākie pedagogi.

Pēc gājiena, kas notika no Lielā laukuma līdz Bērnu pilsētiņai, svinības turpinājās uz vairākām skatuvēm, kur priekšnesumus sniedza bērni no dažādām izglītības iestādēm. Dažādas radošās darbnīcas mazajiem ventspilniekiem piedāvāja pašiem kaut ko izveidot, varēja piedalīties sporta aktivitātēs un izmēģināt spēkus uz ūdens, esot ieslēgtam ūdens necaurlaidīgā bumbā. Visu pasākumu laiku Bērnu pilsētiņā bija iespēja piedalīties izglītojošās nodarbībās par drošību, ko piedāvāja Valsts policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Foto skatīt šeit.

Bērnu parkā “Fantāzija” arī  varēja piedalīties jautrās spēlēs un rotaļās ar pasaku varoņiem un arī bija iespēja uzzināt daudz jauna par Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbu. Foto skatīt šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: