Kopš otrdienas vakara daudzviet Latvijā, tajā skaitā Ventspilī, atgriezusies ziema, tāpēc, ņemot vērā intensīvo snigšanu, šodien jau no plkst.11 atsākta ielu tīrīšana un kaisīšana.

Ventspils labiekārtošanas kombināts informē, ka plkst. 15 bija notīrītas un nokaisītas visas A, A1 un B klases ielas, kā arī tiek veikta veloceliņu tīrīšana. Pašlaik ielu tīrīšanā un apstrādāšanā ar pretslīdes materiālu nodarbinātas četras smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, un divas traktora vienības, kas norīkotas veloceliņu tīrīšanai.

Saistībā ar sniega tīrīšanu nepieciešamības gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt Ventspils labiekārtošanas kombināta ziemas dežurantam pa tālr. 26124782, kas varēs sniegt precīzu informāciju par konkrētu ielu posmu tīrīšanu.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    cits 22.02.2017, 17:22:01

    Sniegs kūst acīmredzot!
    Tagad notiek degvielas svilināšana...

  • 0
    qwerty 22.02.2017, 20:26:27

    Mazliet piekasīšos -,,Pilsētā atsākta sniega tīrīšana'' . Nekā nebija!!! Meli !!! Patiesībā- ,,Pilsētā atsākta ielu attīrīšana no sniega''
    Savu mūžu neesmu redzējis kādu tīrām baltu sniegu:):):)

  • 0
    yolo 22.02.2017, 20:38:28

    Viņi dara to, kas viņiem jādara. Nav ko lielīties! Kapēc netiek rakstīts kā simtiem iedzīvotāju attīra pilsētai piederošās ietves? To viņi dara pretī nesaņemot pilnīgi neko!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: