Grana Luisa (Grana Louise) ir starptaustiski pazīstama blūza un džeza dziedātāja, dziesmu autore un mūzikas producente. Tandēmā ar Latvijas un Eiropas blūza talantiem Latvian Blues Band, mūziķi uz skatuves radīs pavisam jaunu blūza elpu un pārsteigs ar spēcīgu skatuvisko enerģiju, kas piemīt ikvienam no viņiem.

Dziedātāja Grana Luisa: ticu, ka koncerts paliks skatītāju atmiņā vēl ilgu laiku

Mūzikas jomā darbojaties kopš bērnības, un mēdz teikt, ka mūzika ir jums asinīs. Vai muzicēšana ir jūsu dzīvesveids?

– Jā, mūzika ir ļoti liela daļa manas dzīves nu jau 30 gadu garumā.

Izpildāt džezu un blūzu. Kā jūs raksturotu šos mūzikas žanrus?

– Manuprāt, blūzs ir sirds un dvēseles izteiksmes veids, caur to var izstāstīt stāstus, kas pauž katra cilvēka jūtas. Mīlestību, naidu, dusmas, prieku, bailes, iekāri un tamlīdzīgi. Džezs savukārt ir radies no blūza, tam ir visas tās pašas pamatīpašības, taču tas vairāk ir tehnisks. Citiem vārdiem sakot – blūzs laukos bija basām kājām un mežonīgs, bet tad to ieģērba sarkanā kleitā, augstpapēžu kurpēs, uzkrāsoja lūpas un aizveda uz lielpilsētu!

Kā vērtējat sadarbību ar Latvian Blues Band?

Latvian Blues Band ir ļoti talantīgu mūziķu apvienība. Pazīstu viņus kopš apvienības pirmsākumiem, kad mūziķi vēl bija pusaudžu vecumā. Mēs kopā bijām lieliski! Viņi bija ļoti profesionāli un lieliski jau tolaik! Mēs izbaudījām savstarpējo sadarbību, un bija daudz jautrības. Tāpēc esmu sajūsmā, par ko viņi ir izauguši!

Ko dzirdēsim Ventspilī 17. februārī?

– Es domāju, ka cilvēki redzēs patiešām lielisku uzstāšanos. Ceru, ka tā būs piepildīta ar prieku, aizrautību, emocijām un enerģiju! Ticu, ka šis koncerts paliks skatītāju atmiņā vēl ilgi, ilgi.

Koncerts notiks teātra namā ''Jūras vārti'' 17. februārī, plkst.19.00

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: