23. jūnijā plkst. 20:00 līgotājus ar jautrām dejām un dziesmām no Rūdolfa Blaumaņa lugām iepriecinās Jūrmalas teātra aktieri koncertuzvedumā “Mana sirds ir pūra lāde”.

Vakara turpinājumā no plkst. 22:00 būs iespēja izdejoties zaļumballē kopā ar Ģirtu Alsteru un grupu „Upes jenoti”, kā arī DJ Mario.

Jūrmalas teātris šajos Līgo svētkos aicina ikvienu, kas nopietni apņēmies samīlēties un varbūt pat sievu vai vīru atrast, uz lustīgu koncertizrādi “Mana sirds ir pūra lāde, kurā katru brīdi, kad vien gribu, nobēdzinu… savu sirdspuķīti”. Tiks izdziedātas un izspēlētas dziesmas no Rūdolfa Blaumaņa lugu iestudējumiem. Katram kādu derīgu atziņu sniegs Juris, Emīlija un Trīne no “Trīnes grēkiem”, varbūt arī Marija un Mārtiņš no “Saldenās pudeles”, pavisam noteikti Viļņu Jānis no “Īsas pamācības mīlēšanā” un Antonija, Aleksis, Elīna no “Skroderdienām Silmačos”!

Lustīgi un kustīgi koncertizrādē līdzdarbosies arī Ventspils vidējās paaudzes deju kolektīvi “Kurzeme” un “Strautuguns”, apvienotais vidējās paaudzes un jauniešu deju kolektīvs “Liedags”, kā arī Ventspils Augstskolas jauniešu deju kolektīvs “Strautuguns”.

Pēc uzveduma, plkst. 22:00 sekos zaļumballe līdz rīta gaismai, kurā uzstāsies jūrmalnieks Ģirts Alsters ar grupu „Upes jenoti”, kā arī DJ Mario, kurš būs sagādājis lustīgākās Jāņu dziesmas.

Ieeja pasākumos bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Ventiņheiteris 13.06.2016, 11:24:07

    Būs kārtējais oficiālais dzerstiņš ar tādu troksni, ka apkārtējo māju babenes atkal varēs "gāzt riņķī" Hallo sadaļu pa tēmu "Kas par neprātu - nevaru gulēt!"

  • -3
    Kuršu skaistule 22.06.2016, 21:56:49

    Heiter, un ar ko tavs kārtējais bezjēdzīgais komentārs atšķiras no kārtēja oficiāla dzerstiņa vai vēl labāk - tu no apkārtējo māju babiņām?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: