Līdz šim brīdim Tatjana Saksaganska bija vairāk pazīstama kā autordziesmu izpildītāja, bet viņas repertuārs nekad nav aprobežojies ar kādu konkrētu žanru un tieši tāpēc savulaik no estrādes mūzikas viņa pievērsās autordziesmām.

“Ideja organizēt solo koncertu radās jau sen”, stāsta Tatjana. “Gribās, lai viss būt kā “pieaugušajiem”! Tā lai nebūtu instrumentālā fonogramma un mana balss. Vēlos, lai būtu mūziķu komanda ar kuru būtu interesanti strādāt”.

Lai realizētu šo vēlēšanos Tatjanai Saksaganskai savu palīdzīgo roku sniedza Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagogs Sergejs Somiks, kurš pateicoties saviem kolēģiem un audzēknim arī nokomplektēja tādu komandu.

Kopā ar Tatjanu uz skatuves kāps tādi mūzikas talanti kā basģitārists Andris Sīlis, solo ģitārists Harijs Birkenbergs, ģitārists un solists Maksims Kotovs, pianists Sergejs Somiks, saksofoniste Danute Nagle, bet sitaminstrumentus spēlēs Jēkabs Macpans un Guntis Kaģis.

Koncerta programma tika izstrādāta pusgada laikā un tajā ietilps estrādes muzikālie darbi dažādās manierēs. Kā īpašs pārsteigums klausītājus sagaida sena krievu tautasdziesma akapellas izpildījumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: