Ventspils Jaunrades nama planetārija un observatorijas lektori ir cītīgi pastrādājuši un izveidojuši jaunu, interesantu un aizraujošu šovu “Iepazīstot Visumu”. Tas ir izzinošs ceļojums mūsu Piena ceļa galaktikā, kurā tiek iepazīti nozīmīgākie kosmiskie objekti.

Šovs ir dinamisks un vienlaikus informatīvs. Apmeklētāji atklās metodes, ar kurām tiek meklētas jaunas, iespējams apdzīvotas planētas, ieraudzīs to cilvēka veidotu objektu, kas aizceļoja no mums vistālāk Visumā, iepazīs Saules sistēmas krāšņāko planētu un aplūkos robotu, kas šobrīd pēta sarkanā Marsa virsmu, starp citu, tas jau ir sācis Marsa kāpu izpēti.

Ceļojums Visumā, protams, aptvers arī citus Saules sistēmas un mūsu galaktikas objektus, tāpēc to tiešam ir vērts ieraudzīt.

 

Visuma iepazīšana īpaši interesanta būs tiem zinātkāriem, kas vēlas izprast mūsu galaktikas plašumus un noslēpumainību. Arī tiem interesentiem, kas par Visumu jau daudz ko zina, noteikti izdosies uzzināt arī kādu jaunu un negaidītu faktu.

 

Ventspils Jaunrades nama planetārijā šova pirmizrādē nedēļas nogalē no 19. līdz 21. februārim. Pirmizrādes dienās šovs tiks rādīts katrā seansā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: