2016. gadu Ventspilī aicina sagaidīt ar dažādām muzikālām programmām, izklaidējošiem priekšnesumiem un Jaunā gada uguņošanu pēc Ventspils laika.

Plkst. 22:00 Ventspils Kultūras centra lielajā un mazajā zālē sāksies Gadumijas balle, kurā muzicēs grupa “Apvedceļš”, DJ Matīss Uplejs, bet pasākumu vadīs atraktīvais Ingus Stauģis. Veco gadu aizvadot un jauno sagaidot, apmeklētājus priecēs arī čigānu tabors “Mēnessgaisma” – zīlēšana, dejas un citas atrakcijas ļaus izjust svētku burvību ikvienam.

 

Savukārt pilsētas Lielajā laukumā Jaunā gada sagaidīšanas pasākumi sāksies plkst. 23:00, kad uz lielajiem ekrāniem varēs vērot aizejošā gada labākos Ventspils fotoattēlus. Plkst. 23:30 uz lielās skatuves kāps Liepājas mūziķis Fēlikss Ķiģelis ar grupu. Programmā skanēs mākslinieka populārākās dziesmas “Vējā”, “Lietus sašuj” un citi tautā zināmi skaņdarbi, kas 2016. gadu aicinās sagaidīt enerģiski.

 

Tieši pusnaktī klātesošos Jaunajā gadā sveiks Fēlikss Ķiģelis, bet plkst. 00:30 notiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga uzruna. Tradicionāli pēc Ventspils laika mūsu pilsētā 2016. gads iestāsies plkst. 00:33:44, kad sāksies svētku uguņošana.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: