26. augustā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pieciem pilsētas vidusskolu absolventiem pasniedza Pedagoģiskā fonda apliecības „Gada skolēns”, bet seši vidusskolu absolventi saņēma domes Pateicības rakstus, savukārt ar Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecībām un naudas balvām tika apbalvots viens skolēns un deviņi pedagogi.

Šogad nominācijas „Gada skolēns” ieguvēji ir četri Ventspils 1. ģimnāzijas absolventi – Krista Cēbere, Līva Kukle, Marija Samoviča un Jānis Zālītis, un Ventspils 6. vidusskolas audzēkne Katrīna Lea Prince. Savukārt domes Pateicības ieguvēju vidū ir divi Ventspils 1. ģimnāzijas absolventi – Elza Dzērve un Toms Izmailovs, trīs Ventspils 6. vidusskolas absolventi – Kristina Daudiša, Anna Marija Prince un Igors Timofejevs, kā arī Ventspils 3. vidusskolas absolvente Alisa Voroncova.

 

Ar Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecībām un naudas balvām tika apbalvoti Ventspils 1. ģimnāzijas 11. klases skolēns Emīls Kalugins, kurš ieguva 3. vietu Starptautiskajā bioloģijas olimpiādē, kā arī viņa bioloģijas skolotāja Irina Ivane, kura sagatavoja Emīlu šai olimpiādei. Tāpat apliecības un naudas balvas saņēma Ventspils 1. ģimnāzijas jauktā kora diriģents Jānis Treilībs un Centra sākumskolas zēnu kora diriģenti Jānis Treilībs un Rita Vēverbrante, Ventspils 6. vidusskolas 5.-9. klašu kora diriģente Dina Ozola, Ventspils 4. vidusskolas jauktā kora diriģente Marga Tropiņa, kuru vadībā kolektīvi ieguva I pakāpes diplomus Kurzemes reģiona skolu koru skatēs, Ventspils 1. ģimnāzijas orķestra vadītājas Dainis Brauns, kura vadībā kolektīvs ieguva II pakāpes diplomu Kurzemes reģiona skolu orķestru skatēs, Ventspils 1. ģimnāzijas 5.-11. klašu kora “Dzeguzītes” diriģente Irēna Irbe, Ventspils 4. vidusskolas zēnu kora un 5.-9. klašu kora “Laudate” diriģente Regīna Laure, kuru vadībā kori ieguva I pakāpes diplomu Kurzemes reģiona skolu koru skatē un Zelta diplomu XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku finālskatē, kā arī skolu koru virsdiriģents Eduards Grāvītis, kurš strādāja ar pilsētas skolu koru diriģentiem un koriem.

 

FOTO šeit un šeit!

 

Jāpiebilst, ka 26. augustā norisinājās ikgadējā Ventspils pilsētas vispārizglītojošo skolu pedagogu augusta sanāksme. Šogad sanāksmes tēma bija „Nākotnes skola”. Diskusijā tika runāts par trim nozīmīgiem stūrakmeņiem skolu attīstībā – mācīšanas pieeju, kas vērsta uz aktīvu skolēnu līdzdalību un iesaisti, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju sniegtajām iespējām paplašināt skolēnu mācīšanās iespējas, un skolu kā mācīšanās organizāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: