Policija lūdz sabiedrības palīdzību, lai noskaidrotu kāda autovadītāja personību, kurš 23. augustā Ventspilī vadīja vieglo automašīnu, uzbrauca velosipēdistam un no notikuma vietas aizbrauca, par notikušo neziņojot Valsts policijai.

Ap plkst. 23:20 Ventspilī, Abavas ielā 16, uz ielas, pagaidām nenoskaidrotais vadītājs, vadot pagaidām nenoskaidrotu vieglo automašīnu, uzbrauca 1991. gadā dzimušam vīrietim, kurš vadīja velosipēdu. Velosipēdists ar galvas traumu un sasitumiem nogādāts slimnīcā. Iespējams, ka CSNg notika Abavas un Iecavas ielu krustojumā. Cietusī persona pēc notikušā atrasta guļam uz Abavas ielas bezsamaņas stāvoklī. Noskaidrots, ka automašīnai varētu būt bojāts kāds no priekšējiem lukturiem, iespējams, ir vēl citi bojājumi, jo notikuma vietā uz zemes atrastas stikla lauskas.

Par šo faktu policijā ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.
 
Ja iedzīvotāju rīcībā ir kāda informācija, kas palīdzētu noskaidrot negadījumā iesaistītā vadītāja personību un automašīnu, policija lūdz atsaukties, zvanot pa tālruņiem 63604753; 63604700; 63604703; 63604711 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī (Ventspilī, Ostas ielā 33).
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: