Nopērkot četras biļetes uz portugāļu grupas Oquestrada vai Midge Ure koncertu, piekto saņemsiet par brīvu! Piedāvājums attiecas uz visām cenu grupām.

Biļetes iespējams iegādāties tikai t/n “Jūras vārti” kasē.

Viena no spilgtākajām un savdabīgākajām portugāļu grupām “Oquestrada” Ventspilī, teātra namā “Jūras vārti” viesosies 4. novembrī plkst. 19.00.  Grupā apvienojušies vairāku mākslas veidu pārstāvji: aktieri, mūziķi, kā arī šovbiznesa radošie meistari.

Tieši šis fakts grupu “Oquestrada” dara tik īpašu, jo bohēmiskā daba, mākslinieciskā brīvība, neierobežotā enerģija, mīlestība pret mūziku, mīlestību pret šodienas Portugāli rada neaizmirstamu muzikālu un fantāzijām apvītu pārdzīvojumu. Tautas mūzikai raksturīgo skanējumu caurvij fado, funana, ska un āfrikāņu ritmi.

Pazīstamais skotu izcelsmes ģitārists, dziedātājs, taustiņinstrumentu virtuozs kā arī dziesmu autors  Midge Ure (Midžs Jūrs) 6 .novembrī plkst. 18.00 teātra namā "Jūras vārti" sniegs savu akustisko koncertu.

Midžs Jūrs uz skatuves ir jau kopš 1972.gada. Tieši tāpēc šis akustiskais koncerts būs sava veida ceļojums laikā, kad viena daļa skatītāju atgriezīsies 80.gados, bet citi beidzot redzēs mākslinieku, kura dziesmas ikdienā dzirdamas radio.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: