Svētdien, 17. maijā, plkst. 16 teātra namā „Jūras vārti” uz mūsdienu deju koncertu „Ceļā uz Deju svētkiem” aicina Ventspils deju studijas „Prieks” dejotāji un vadītāja Everita Panfiļonoka. Studija šogad svin savu 20 gadu jubileju.

Koncertā „Ceļā uz Deju svētkiem” jubilāriem pievienosies Ventspils mūsdienu deju studija „Fancy flame” (vad. Svetlana Grundmane) un Ventspils Jaunrades nama deju studija „Scorpions” (vad. Inga Spodiņuka). Studiju dalībnieki izdejos gan XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuāra dejas, gan arī priecēs skatītājus ar dejām no savu kolektīvu repertuāra, solot koncertu pavasarīgās un jautrās noskaņās.

 

Vasarā Rīgā notiks XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki. Pirmo reizi šo svētku programmā ir iekļauti un notiks arī divi mūsdienu deju kolektīvu lielkoncerti „Te mēs es@m”.

 

Deju skates veiksmīgi ir izturējuši arī Ventspils mūsdienu deju studiju „Prieks”, „Fancy flame” un „Scorpions” kolektīvi, kuri aktīvi piedalās koncerta repertuāra apguvē un kopā ar citiem Latvijas mūsdienu deju kolektīviem piedalīsies šajos koncertos, kas notiks 6. un 7. jūlijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: