Sākot ar 2015. gada martu Ventspils un Talsu uzņēmējiem ir pieejams biznesa inkubatora finansējums EUR 313 223,14 apmērā. Aicinām topošos un esošos uzņēmumus, kuri vēlas uzsākt uzņēmējdarbību vai attīstīt esošo biznesu, pieteikties finansējumam.

Biznesa inkubators saviem klientiem piedāvā spēcīgu atbalstu, kas ļauj nodrošināt biznesa idejas straujāku un veiksmīgu attīstību – modernas biroja telpas ar aprīkojumu, sekretariāta pakalpojumus, kā arī plašu pakalpojumu klāstu – sakot no grāmatvedības pakalpojumiem un biznesa plānu izstrādes, līdz mājas lapas un produktu prototipu izveidei.

 

Iestājoties Biznesa inkubatorā, jaunajam komersantam tiek noteikta atbalsta intensitāte jeb atlaides lielums saņemtajiem pakalpojumiem un konsultācijām – līdz 85% apmērā no uzņēmuma izmaksām 1.darbības gadā.

 

Biznesa inkubatorā var tikt uzņemti komersanti, kuri uzņemšanas brīdī nav sasnieguši 2 gadu vecumu kopš reģistrēšanās komercreģistrā.

 

Finansējums būs pieejams līdz š.g. 31. oktobrim, tāpēc uzņēmēji tiek aicināti savlaicīgi pieteikties inkubatora atbalstam. Kārtējā pieteikumu izvērtēšana un finansējuma piešķiršana notiks jau š.g. aprīļa vidū.

 

Biznesa inkubatora filiāles atrodas Ventspilī un Talsos. Uz Biznesa inkubatora atbalstu var pretendēt Ventspils, Dundagas, Talsu, Rojas un Mērsraga novadu uzņēmēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: