14. aprīlī plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā baudījumu un veldzi sirdij un dvēselei klausītāji varēs smelties koncertā, kurā gan solo, gan kvartetā, gan spilgtos duetos izskanēs Kaspara Zemīša ģitāra saspēlē ar elegantajām stīgu kvarteta dāmām Līvu Plociņu, Madaru Gaili, Inetu Abakuku un Madaru Norbūti.

Programmā – Luidži Bokerini, Joahima Rodrigo, Astora Pjacollas, Emīla Dārziņa un Kaspara Zemīša skaņdarbi.

 

Kasparam Zemītim skatuves pieredze dažādos sastāvos un spēlējot dažādus mūzikas stilus, ir nu jau vairāk nekā 20 gadi. Pēc Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas maģistrantūras beigšanas mūziķis ir uzsācis arī savu solo koncertdarbību, veiksmīgi apvienojot klasisko ar mūsdienīgo un parādot akustiskās ģitāras nebeidzamās iespējas.


Kaspars Zemītis regulāri muzicē un spēlē pavadījumu dziedātājiem Lindai Leen, Intaram Busulim un Renāram Kauperam, Aijai Andrejevai, kā arī uzstājas kopā ar Latvijas Radio kori un Valsts Akadēmisko kori “Latvija”, operdziedātāju Guntaru Ruņģi (piedalījies Guntara Ruņģa solo albuma “Nakts serenādes” ierakstā), sadarbojies ar operdziedātāju Evitu Zālīti un čellistu Aināru Paukšēnu, kā arī kamerdziedātāju Ievu Paršu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: