Teātra sezonas noslēgums Ventspilī tiks atzīmēts ar Valmieras Drāmas teātra viesizrādi “No saldenās pudeles”.

Līdzīgi kā lielākajā daļā Latvijas profesionālo teātru, arī Ventspils teātra namā “Jūras vārti” pirms vasaras saulgriežiem, 19. jūnijā, notiks sezonas pēdējā viesizrāde, kas reizē būs arī Jāņu ielīgošanas tradīcijas turpinājums.

Uzvedums pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa lugas motīviem savu pirmizrādi piedzīvoja šī gada martā, un pēc ilgākām pārrunām to skatīt iespējams būs arī ventspilniekiem un pilsētas viesiem.

Visam pagastam zināms, ka lepnā Marija katram netīkamam preciniekam pasniedz etiķskāba jāņogu vīna glāzi. Bet mājām tik ļoti vajag jaunu un apsviedīgu saimnieku! Pie abu problēmu risināšanas, kā nu prot, ķeras gan saimnieces, gan saime.

„Te nu es beidzot pateikšu visu par latviešiem!” puspajokam, pusnopietni solīja Felikss Deičs, ķerdamies pie sava sestā Rūdolfa Blaumaņa darba iestudējuma. Izrāde lomas atveido aktieri Māra Mennika, Baiba Valante, Dace Eversa, Ilze Lieckalniņa, Ruta Birgere, Aigars Apinis, Oskars Morozovs, Mārtiņš Liepa, Māris Bezmers un Ģirts Rāviņš.

Biļetes uz viesizrādi 19. jūnijā plkst. 19.00 teātra namā “Jūras vārti” no šodienas, 20. maija, pieejamas gan “Jūras vārtu”, gan visās “Biļešu serviss” kasēs. Biļešu cenas – Ls 4,00 un 5,00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: