Latviešu romantiskākā grupa "Otra puse" un tās solists Normunds Pauniņš 8. martā viesosies Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti", kur plkst. 19.00 sniegs lielkoncertu "Uzzīmē mani".

Grupas "Otra puse" muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa samtaino balss tembru papildinās koncerta īpašais viesis - Latvijā populārais perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe, kā arī stīgu kvintets. Koncertā skanēs grupas hiti, kā arī dziesmas no jaunā albuma "Uzzīmē mani".

Turpinājumā neliela intervija ar grupas “Otra puse” solistu Normundu Pauniņu.

Ventspilniekiem grupa Otra puse biežāk redzama Muzikālās bankas noslēguma ceremonijā. Bet tagad būs īpašs koncerts Starptautiskajā sieviešu dienā. Vai šis būs sava veida atskaites koncerts par padarīto?

– Tiks spēlēti gabali, kuri tapuši, sākot no 1992. gada. Tās būs mūsu labākās dziesmas. Vienkārši – Otras puses koncerts, kā īpašs sveiciens Sieviešu dienā. Koncerts būs neierasts ar to, ka būs paplašinātākā veidā, nekā uzstājamies parasti. Šobrīd pat nevaru saskaitīt, cik tieši cilvēku vienlaicīgi atradīsies uz skatuves, bet skaits būs ievērojams, līdz ar to skanējums arī atšķirīgs.

 

Koncerta nosaukums ir Uzzīmē mani, tāds pats nosaukums ir arī dziesmai no pēdējā albuma, kuru grupa izpilda kopā ar dziedātāju Antru Stafecku, vai koncertā plānoti vēl kādi viesmākslinieki?

– Antras koncertā nebūs, viena apstākļa dēļ – viņa ir gaidībās un jau aprīlī pasaulē nāks viņas mazulis, tādēļ viņai ir grūti ierasties uz koncertu, kur pirms tam vēl gaidāmi nogurdinoši mēģinājumi. Arī Aija Andrejeva nepievienosies, jo viņai iecerēts brauciens uz Ameriku. Bet koncertu īpaši paspilgtinās Riharda Zaļupes virtuozais perkusiju sniegums, kā arī stīgu kvinteta skanējums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: