7. novembrī plkst. 18:00 Ventspils muzeja Amatu mājā ar izstādes atklāšana noslēgsies keramikas simpozijs “Navigācija V”.

Starptautiskais mazo formu keramikas simpozijs Navigācija Ventspils muzeja Amatu mājā oktobra nogalē un novembra sākumā notiek jau piekto gadu. Simpozija norisi atbalsta Ventspils pilsēta un Valsts Kultūrkapitāla fonds, kurators - mākslinieks un keramiķis Jānis Kupčs. Simpozijā šogad piedalījās izcili mākslinieki, arī tēlnieki no Latvijas, Krievijas un Igaunijas, - Olga Šilova no Ventspils, Imants Klīdzējs no Salacgrīvas, Arta Dzirkale no Rīgas, Jeļena Baranovitskaja un Nadja Avada no Pēterburgas, Üllo Karro no Tallinas.

 

Simpozija nosaukums Navigācija nenozīmē tikai jūras vai orientēšanās tematikai atbilstošu darbu akceptu, navigāciju var tulkot arī kā vispārinātu esamības jēdzienu. Simpozijs noslēgsies 7. novembrī plkst.18:00 ar mākslinieku sagatavotām prezentācijām par savu radošo darbību un izstādi. Viens katra autora darbs tiks uzņemts Ventspils muzeja mākslas kolekcijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: