Otrdien, 8. oktobrī, plkst. 18:00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā turpinās radošā eksplozija – Ventspilī tapušu jaundarbu atskaņojums.

Ventspils Mūzikas vidusskolas vokālā pedagoga Ilmāra Šterna klases audzēkņi Undīne Rolava, Roberts Pētersons, Edvards Grieze, Sanija Pastare un Sallija Taučus izpildīs pašu radītos skaņdarbus.

Koncerta apmeklētāji varēs baudīt stilistisko spektru no vieglās mūzikas līdz džezam un nopietnajai 21. gadsimta popmūzikai. Skaņdarbi ir tik pat dažādi, kā to autori, tomēr visus vieno jaunības enerģija, radošs gars un aizrautīga muzicēšana.

„Jaundarbu koncerts” kļūs par spilgtu notikumu vairāku koncertu sērijā, kur tiek atskaņoti Ventspilī tapuši jaundarbi, aranžijas, kuros piedalās ar Ventspili saistīti profesionālie mūziķi. Svaigā atmiņā ir burvīgā atmosfēra, ko radīja Ilmārs Štrens, Maija un Daiga Solovjovas koncertā „Kalendāru ārijas” Pārventas Bibliotēkā.

Ilmārs Šterns ir populārās, džeza, fanka, R&B un gospeļa mūzikas izpildītājs, vokālais pedagogs Ventspils Mūzikas vidusskolā, ansambļa vadītājs un komponists. Kā vokālais pedagogs 2012. un 2013. gadā strādājis Madonas Ģitāristu sesijā, arī J. Gulbes studijā Performing Art School. Nozīmīgāko kompozīciju vidū – Rītausma simfoniskajam orķestrim, Traffic in the street bērnu paliatīvās biedrības rīkotajam labdarības akcijai Dāvāsim sapni un citi. 2013. gada 7. martā izskanēja pirmais autorkoncerts Sketch For A New Page. I. Šterns uzstājies kopā ar Jelgavas un RPIVA bigbendiem, Kazanovas orķestri un Gaudeamus Orchestra un šobrīd darbojas vokālajā ansamblī The Quinters.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: